EmailTwitterFacebookLinkedIn

Uitgifte centralist

Wij zijn er. Als het echt telt.

Ambulancezorg Limburg staat 24 uur per dag klaar om medische hulp te verlenen. Wij leveren zorg in de gehele provincie Limburg. Ruim 85.000 keer per jaar worden wij met spoed naar een patiënt geroepen. Elke dag wordt er keihard gewerkt door meer dan 400 medewerkers. Ons werk is topsport en onze dienstverlening kan alleen succesvol zijn als we als team functioneren als één.

Uitgifte Centralist 

Voor ons team betrokken en bevlogen centralisten op de gezamenlijke Meldkamer Ambulancezorg (MKA) Limburg in Maastricht zoeken wij een uitgifte centralist voor 32-36 uur per week.

 

 

 

 

 

Ambulancezorg begint op de meldkamer :

 

Situaties die soms in een paar seconden veranderen. Als uitgifte centralist op de MKA Limburg coördineer jij de medische hulp die mensen nodig hebben. Je stuurt de ambulanceteams de weg op en je staat de collega’s daarbij onder stressvolle omstandigheden duidelijk te woord.

Van de uitgifte centralist wordt verwacht dat, door het toepassen van dynamisch ambulancemanagement, voortdurend een zo groot mogelijke spreiding en beschikbaarheid van ambulancezorg in het verzorgingsgebied wordt gerealiseerd. Dit logistieke proces, ondersteund door planningen en geautomatiseerde systemen, vraagt om acuut probleemoplossend handelen en een pro-actieve houding.

Als uitgifte centralist bij de MKA Limburg werk je voortdurend samen met de verpleegkundig centralist, die de urgentie van de zorg bepaald. Daarnaast staan de verpleegkundig- en uitgifte centralist in nauw contact met de partners in de zorg- en veiligheidsketen. Schrik je niet van ad-hoc problemen, maar vind je het een mooie uitdaging om deze op te lossen? Solliciteer dan nu!

Verpleegkundig centralist Wendy Blom, Mariska Thiemann en uitgifte centralist Hans Stokbroeks vertellen graag meer over hun werk op de Meldkamer Ambulancezorg: wat doen wij!

 

 

 

 

 

Dit ben jij:

 

  •  Je bent in het bezit van een MBO diploma, werk- en denkniveau;
  •  Je denkt voortdurend vooruit en anticipeert op acute situaties, daarom is ervaring met complexe logistieke planning een pré.  
  • Je bent bereid om de opleiding Uitgifte Centralist voor de meldkamer ambulancezorg te volgen en deze succesvol af te ronden. Deze opleiding wordt gefaciliteerd door de werkgever.

Ben je al werkzaam binnen de ambulancezorg en voldoe je aan boven gestelde minimale eisen? Dan is een combinatie van functies bespreekbaar.

 

 

 

 

Dit kun je van ons verwachten :

  • De MKA Limburg heeft een positief en stimulerend werkklimaat met volop kansen voor flexibele professionals die zich willen ontwikkelen. 
  • Aanstelling vindt plaats bij Ambulancezorg Limburg. De CAO Ambulancezorg is van toepassing op de arbeidsverhouding.
  • Gedurende de interne opleiding van 4 maanden krijg je een contract voor bepaalde tijd. Bij de start van de externe opleiding volgt een contract voor 8 maanden. Na een succesvolle opleiding en bij goed functioneren bestaat de intentie het contract om te zetten in een vast dienstverband.
  • We staan tevens open voor een tijdelijke detachering vanuit je huidige werkgever voor deze eerste maanden.
  • Tijdens de opleiding is het een vereiste om 32 tot 36 uur per week te werken, na diplomering is een dienstverband van 24 tot 36 uur per week bespreekbaar.
  • Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt in ieder geval minimaal € 2.134,00 bruto per maand, en middels doorgroei maximaal € 3.468,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) (daarvoor zijn wij in afwachting van een lopend FWG-traject en de landelijke ontwikkelingen). Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag.

 

 

 

 

Dit is jouw werkplek:

 

De MKA Limburg is gehuisvest in Maastricht en is verantwoordelijk voor de aanname en uitgifte van ambulancemeldingen in heel Limburg. De centralisten van de meldkamer zijn in dienst van Ambulancezorg Limburg. Naast de dagelijkse zorg, ondersteunt de meldkamer ook de opgeschaalde zorg bij melding en alarmering in crisissituaties.

Als centralist bij de MKA Limburg werk je in een team van ca. 40 collega’s. Naast je directe collega’s op de meldkamer, heb je ook te maken met de ambulancebemanning en onze ketenpartners. De MKA Limburg zit samen met politie en brandweer in een multi-meldkamer. Samen staan we klaar om de burger zo goed als mogelijk te helpen.

 

 

 

 

 

Heb je interesse :

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Wil jij als uitgifte centralist het verschil maken voor patiënten en collega’s? Solliciteer dan direct via ons sollicitatieformulier!

Naast een assessment zal een stagedag, diploma- en referentiecheck onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Tevens zal een medisch advies worden gevraagd aan de bedrijfsarts m.b.t. gehoor en zicht (oogonderzoek, visus veraf, dichtbij, beeldscherm en kleurenzien). Ten behoeve van indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

 

 

 

 

Meer weten?


Is je interesse gewekt, maar heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:
Marly Dekkers (coördinator meldkamer) via tel. 06 – 27 35 56 93.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met:                                                                                                                                                                                              Nicole Janssen (HR Business Partner) via tel. 06 – 21 10 19 96.

Zij staan je graag te woord.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Acties