EmailTwitterFacebookLinkedIn

Regiomanager


Wij zijn er. Als het echt telt.

Ambulancezorg Limburg staat 24 uur per dag klaar om medische hulp te verlenen. Wij leveren zorg in de gehele provincie Limburg. Ruim 85.000 keer per jaar worden wij met spoed naar een patiënt geroepen. Elke dag wordt er keihard gewerkt door meer dan 400 medewerkers. Ons werk is topsport en onze dienstverlening kan alleen succesvol zijn wanneer we als team functioneren als één.

 

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij bij de Ambulancezorg Limburg

binnen de regio Noord-Limburg op zoek naar een:

 

Regiomanager

(36 uur p/w)

 

 

 

 

 


Wat ga je doen als Regiomanager?

 

Als regiomanager geef je leiding aan een regio en ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en ontwikkelen van beleid voor het bedrijfsonderdeel rijdende dienst en de organisatie hieromtrent. Je draagt zorg voor het realiseren van de zorgverlening in de regio, alsmede de dagelijkse bedrijfsvoering, zodanig dat het primaire proces / bedrijfsvoering optimaal verloopt en personeel en materieel optimaal functioneren binnen de eigen regio.

 

 

 

 


Wat zijn zoal je werkzaamheden ?

 

Als regiomanager bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

 • Adviseren en ondersteunen bij het implementeren van het beleid. Zorgdragen voor de benodigde randvoorwaarden en zonodig bijsturen;
 • Toezien op een effectieve en efficiënte organisatie van zorg- en bedrijfsprocessen en op de implementatie en uitvoering van centraal vastgestelde kwaliteitssystemen;
 • (coachend) Leidinggeven aan medewerkers, delegeren van verantwoordelijkheden, sturen op resultaten en ontwikkeling;
 • Afstemmen van het functioneren van de ambulancestandplaatsen binnen de regio met andere standplaatsen buiten de regio, ondersteunende diensten en externe partijen;
 • Toezien op een juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting;
 • Uitvoering geven aan het vastgestelde organisatie, personeels- en opleidingsbeleid ten aanzien van de medewerkers.

 

 


Jouw profiel?

 • Kennis is vereist op het niveau van een hbo-opleiding op het gebied van gezondheidszorg en een post hbo-opleiding op het gebied van management. Aanvullende kennis is vereist van bedrijfsvoering, projectmanagement en veranderingsprocessen. Ruime ervaring is vereist met leidinggeven.
 • Zelfstandigheid is vereist bij het verrichten van leidinggevende werkzaamheden binnen de kaders van het organisatiebeleid. Vindingrijkheid is vereist bij het oplossen van organisatorische, personele, budgettaire en vakinhoudelijke problemen. Initiatief is nodig voor het ontwikkelen van beleid en voor het halen van de doelstellingen van de regio.
 • Oplettendheid is vereist bij het leidinggeven aan een regio, het ontwikkelen van het beleid, het beheren van budgetten en het bewaken van de kwaliteit van de zorgverlening.

 

 


Wat bieden wij jou?

 • Er vindt een passende, marktconforme salarisinpassing plaats horende bij het niveau van de functie. De functie is ingedeeld in functiegroep 65 van de CAO Ambulancezorg met een minimum van € 3.850,- en een maximum van € 5.801,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8,33 % vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en faciliteiten voor persoonlijke ontwikkeling. Voor de functie geldt een arbeidsduur van 36 uur per week. Hybride werken is een mogelijkheid.
 • De CAO Ambulancezorg is van toepassing op de arbeidsverhouding.
 • In eerste instantie bieden wij een contract voor bepaalde tijd. Bij wederzijds goedvinden wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

 

 

 

 

Interesse?

Heb jij interesse in deze vacature? Reageren kan tot 25 maart 2023 door het uploaden van jouw motivatie en CV via de knop Solliciteren.

 

Wil je meer weten over deze functie?

Neem dan gerust contact op met Ellen Tielen - HR Business Partner op 06-5016 8484 of via de mail: sollicitaties@ambulancezorglimburg.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het opvragen van referenties en het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag zijn onderdeel van de selectieprocedure. Daarnaast kan ook een geschiktheidsonderzoek deel uitmaken van de selectieprocedure. 

sollicitatieprocedure

Acties