EmailTwitterFacebookLinkedIn

MCA Verpleegkundige - Portefeuille 

 

 

Wij zijn er. Als het echt telt.

Ambulancezorg Limburg staat 24 uur per dag klaar om medische hulp te verlenen. Wij leveren zorg in de gehele provincie Limburg. Ruim 85.000 keer per jaar worden wij met spoed naar een patiënt geroepen. Elke dag wordt er keihard gewerkt door meer dan 400 medewerkers. Ons werk is topsport en onze dienstverlening kan alleen succesvol zijn als we als team functioneren als één.

 

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundige Midden Complexe Ambulancezorg draag je zorg voor veilig en efficiënt vervoer van patiënten met ondersteuning van de chauffeur. Je voert ambulanceritten uit, waarbij de patiënt op klantvriendelijke en verantwoorde wijze wordt begeleid van of naar een zorginstelling, zowel lokaal als interlokaal. Hoe uiteenlopend de ziektebeelden ook zijn, je weet de situatie goed te beoordelen en onderkent op professionele wijze de zorgvraag. Je levert zorg op maat en verricht je verpleegkundige handelingen binnen de kaders van het landelijk kwaliteitskader Laag- en Midden Complexe Ambulancezorg.

 

 

 

 

 

Wat zijn zoal je werkzaamheden?

Als Verpleegkundige Midden Complexe Ambulancezorg zorg je ervoor dat de patiënt begeleid wordt naar de plek van bestemming. Hierbij controleer en bewaak je de lichaamsfuncties. Je houdt je patiënt constant in het vizier. Daarbij communiceer je continu met de patiënt en werk je nauw samen met de ambulancechauffeur, de meldkamer en de andere partners in de keten van zorg. Zo geef je tijdens de rit informatie aan de patiënt over de behandeling, geef je aanwijzingen aan de Ambulancechauffeur, registreer je patiëntgegevens en draag je deze informatie vervolgens over.

Door mensen te helpen, te verzorgen en te begeleiden lever jij de best mogelijke zorg. Heb jij de juiste bagage en kun jij de afwisseling en uitdaging aan?

 

 

 

 

 

Jouw profiel?

 • Een verpleegkundig diploma op minimaal MBO niveau 4;
 • Minimaal 2 jaar recente verpleegkundige ervaring in een ziekenhuis (bij voorkeur bij de afdeling cardiologie, pulmonologie, acute opname of SEH)  met het daarbij geldende reanimatiediploma of ervaring in de gespecialiseerde thuiszorg; bij voorkeur aangevuld met een specialistische opleiding zoals AOA, SEH of gelijkwaardig
 • Een afgeronde Basisopleiding Acute Zorg (BAZ) (of bereidheid tot het volgen de BAZ);
 • Een geldige BIG-registratie;
 • Een geldig rijbewijs B; 
 • Een hoge mate van zelfstandigheid;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Stressbestendigheid en een flexibele werkhouding;
 • De wil om zowel voor de reguliere als de opgeschaalde situatie beschikbaar te zijn;
 • De mogelijkheid en bereidheid om in onregelmatige diensten te werken;
 • Geldig BLS-AED diploma (of bereidheid dit te halen);
 • Bewijs van beroepsvaccinaties (of bereidheid deze vaccinaties te halen);
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG)
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

 

 

 

 

 

Wat bieden wij jou?

Werken bij Ambulancezorg Limburg heeft zijn voordelen. Je maakt deel uit van een professionele organisatie met korte en heldere lijnen, hebt toegang tot goede bij- en nascholingsmogelijkheden, een prima faciliteitenregeling en werkt met moderne middelen en innovatieve technologieën die de patiëntenzorg ten goede komen. Ambulancezorg Limburg investeert in haar mensen en vindt opleiden, ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid belangrijk.

We betalen je conform de CAO Ambulancezorg, dit betekent vooralsnog inschaling in FG45 (minimaal € 2554,- en maximaal € 3468,-). In afwachting van het lopende FWG-traject mogelijke uitloop naar FG50, zijnde maximaal €3922,- (o.b.v. fulltime), rekening houdend met kennis en relevante werkervaring.

 

 

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze boeiende functie? Solliciteer dan digitaal via bovenstaande sollicitatiebutton.

Een geschiktheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit onderzoek bestaat uit het maken van een assessment, een meeloopdag en een aanstellingskeuring.

 

 

 

 

Vragen?

Is je interesse gewekt, maar heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:

Kim Smith (Regiomanager regio Noord, 23) via tel. 06 – 50 16 84 61  of Joop Deriks (Regiomanager regio Zuid, 24) via tel. 06 – 52 31 80 31 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met:

Marlies Gerrits (HR Business Partner) via tel. 06 – 11 56 12 64

Zij staan je graag te woord! 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Klik hier voor de sollicitatieprocedure

Acties