EmailTwitterFacebookLinkedIn

MCA Chauffeur - Portefeuille

 

Wij zijn er. Als het echt telt.

Ambulancezorg Limburg staat 24 uur per dag klaar om medische hulp te verlenen. Wij leveren zorg in de gehele provincie Limburg. Ruim 85.000 keer per jaar worden wij met spoed naar een patiënt geroepen. Elke dag wordt er keihard gewerkt door meer dan 400 medewerkers. Ons werk is topsport en onze dienstverlening kan alleen succesvol zijn als we als team functioneren als één.

 

Ambulancezorg Limburg is regelmatig op zoek naar Chauffeurs Midden Complexe Ambulancezorg (36 uur p/w). Wanneer je voldoet aan het gestelde profiel nodigen we je van harte uit te reageren. Jouw sollicitatie wordt dan in portefeuille opgenomen. Zodra er een plek vrij komt, kunnen wij jou actief benaderen.

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Op de Midden Complexe Ambulancezorg wordt zorg verleend aan patiënten met een laag en midden complexe zorgvraag. Laag complexe zorgsituaties laten zich omschrijven als voorspelbare, niet levensbedreigende situaties, waarbij redelijkerwijs te verwachten is dat de vitale functies tijdens of door het vervoer niet bedreigd zullen raken. Midden complexe zorgritten zijn bedoeld voor patiënten die tijdens vervoer begeleiding nodig hebben, waarbij continue monitor bewaking kan zijn geïndiceerd. Daarnaast is het psychiatrisch vervoer onderdeel van je werk.

In de functie van Chauffeur MCA draag je zorg voor een efficiënt, effectief en veilig vervoer van patiënten in samenwerking met de Verpleegkundige MCA. Het betreft zorg en vervoer van patiënten tussen het woon- of verblijfadres en/of zorginstellingen voor diagnostiek, therapie, opname of ontslag. Dit zijn van tevoren planbare ritten (besteld vervoer) en worden door de meldkamer geregisseerd. De aard van de zorghandelingen is afhankelijk van de situatie ter plaatse en de geïndiceerde zorgvraag van de patiënt.

 

 

 

 

Wat zijn zoal je werkzaamheden?

 • Verantwoordelijk voor efficiënt, effectief en veilig vervoer van patiënten en collega’s;
 • Zorgdragen voor de veiligheid van de omgeving van de patiënt, rekening houdende met de logistieke processen en verplaatsingstechnieken en -mogelijkheden van de ambulance;
 • Bijdrage leveren aan enkele verzorgende handelingen, onder verantwoordelijkheid en in opdracht van de Verpleegkundige MCA;
 • Stimuleren en ondersteunen van de veiligheid van de omgeving van de patiënt en de zelfredzaamheid van de zorgvrager;
 • Psychosociale ondersteuning en begeleiding van de patiënt en zijn naasten;
 • Afspraken maken met de patiënt, c.q. de aanvrager, over de tijdstippen van halen en brengen en de plaats van bestemming;
 • Uitvoeren administratieve werkzaamheden en zorgdragen voor onderhoud van en hygiëne in de ambulance.

 

 

 

 

Jouw profiel?

 • Een MBO diploma minimaal niveau 3, rijbewijs C1 en een geldig EHBO-diploma eventueel aangevuld met  AED en BLS;
 • Aantoonbare en uitgebreide rijervaring;
 • Een flexibele, reflectieve werkhouding gericht op zorgvuldigheid, kwaliteit en ontwikkeling;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Creativiteit en een initiatiefrijke, slagvaardige basishouding;
 • Je bent bereid en in staat om (op termijn) 7 dagen per week in wisselende diensten te werken.

 

 

 

 

Wat bieden wij jou?

 • Er vindt een passende, marktconforme salarisinpassing plaats horende bij het niveau van de functie. De functie is vooralsnog (vanwege een lopend FWG-traject) ingedeeld in functiegroep 35 van de cao ambulancezorg met een minimum van € 2.028,- en een maximum € 2.972,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8,33 % vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en faciliteiten voor persoonlijke ontwikkeling. We starten met een jaarcontract en hebben bij wederzijdse tevredenheid de intentie het dienstverband voort te zetten.
 • Voor de functie geldt een arbeidsduur van maximaal 36 uur per week. Definitieve vaststelling van de uren vindt in onderling overleg plaats.

 

 

 

 

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze boeiende functie? Solliciteer dan digitaal via bovenstaande sollicitatiebutton. 

Een geschiktheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit onderzoek bestaat uit het maken van een assessment, een meeloopdag en een aanstellingskeuring.

 

 

 

 

Vragen?

Is je interesse gewekt, maar heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:

Kim Smith (Regiomanager regio Noord, 23) via tel. 06 – 50 16 84 61  of Joop Deriks (Regiomanager regio Zuid, 24) via tel. 06 – 52 31 80 31 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met:

Marlies Gerrits (HR Business Partner) via tel. 06 – 11 56 12 64

Zij staan je graag te woord! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Klik hier voor de sollicitatieprocedure

Acties