EmailTwitterFacebookLinkedIn

Ambulancechauffeur voor in portefeuille

 

Ambulancezorg Limburg is regelmatig op zoek naar ambulancechauffeurs. Wanneer je voldoet aan het gestelde profiel nodigen we je van harte uit te reageren. Jouw sollicitatie zal dan in portefeuille worden opgenomen. Zodra er dan een plek vrij komt, kunnen wij jou actief benaderen.

 

 

Wat ga jij doen?

Werken voor Ambulancezorg Limburg betekent werken voor een professionele, dynamische en gedreven organisatie. In de functie van ambulancechauffeur ben je verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en het assisteren van de ambulanceverpleegkundige bij het verlenen van verpleegkundige en geprotocolleerde medische zorg en verleen je indien nodig zelfstandig eerste hulp.

Je vervoert op verantwoorde wijze de patiënt en je draagt zorg voor de veiligheid van de patiënt en naaste omgeving. Daarnaast voer je administratieve werkzaamheden uit en ben je verantwoordelijk voor de hygiëne en het onderhoud van de ambulance en de standplaats.

 

Jouw taken:

 • Besturen van de ambulance in (spoedeisende) situaties met inachtneming van alle wettelijke voorschriften en bepalingen.
 • Assisteren van de ambulanceverpleegkundige bij de hulpverlening.
 • Verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de veiligheid van de omgeving van de patiënt.

 

Jouw profiel:

 • MBO- diploma minimaal niveau 3, bij voorkeur in de gezondheidszorg.
 • Diploma initiële opleiding ambulancechauffeur. Of bereidheid om deze opleiding te volgen( vergoed door de ambulancedienst).
 • Rijbewijs, minimaal C1. 
 • Geldig EHBO-diploma eventueel aangevuld met AED en BLS.
 • Aantoonbare en uitgebreide rijervaring; deze zal worden getoetst middels het afleggen van een rijvaardigheidstest.
 • Regiokennis van het werkgebied van de Ambulancezorg Limburg.
 • Flexibele werkhouding, slagvaardigheid.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
   

 

Wij bieden:

Wij verwachten veel van onze mensen en beseffen goed dat onze mensen de belangrijkste succesfactor zijn om optimale patiëntenzorg te kunnen leveren. Het personeelsbeleid is hierop ingericht waarin eigen verantwoordelijkheid een belangrijk ankerpunt is. Ambulancezorg Limburg investeert in haar mensen en vindt opleiden, ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid belangrijk.

Je salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties met een maximum van € 3.468,- (functieschaal FG 45) bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
 

 

 

 

Sollicitaties:

Ben je geïnteresseerd in deze boeiende functie? Solliciteer dan via de knop Solliciteren.

Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via 088-033 0200 of sollicitaties@ambulancezorglimburg.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het opvragen van referenties en het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag zijn onderdeel van de selectieprocedure. Daarnaast kan ook een geschiktheidsonderzoek deel uitmaken van de selectieprocedure. 

Klik hier voor de solicitatieprocedure.

Acties